Mad & madlavning

Sådan laver du den perfekte iskaffe

iskaffe

Denne artikel er sponsoreret

Elsker du også en god iskaffe her i varmen? Sommer er lig med iskaffe for rigtig mange mennesker, og mange drikker faktisk også iskaffe om vinteren, fordi det er deres foretrukne måde at drikke kaffe på. Men hvordan laver man lige den perfekte iskaffe så? Læs med her i artiklen og find ud af netop dette – for eksempel med en isspand og en god kaffekværn.

Masser af is i en isspand

Det første du skal gøre for at få den perfekte iskaffe er, at finde en isspand, så du kan have en masse is klar til din iskaffe. Her er en isspand en rigtig god måde at opbevare isen på, og hvis du har plads i din fryser, kan du lave din egen hjemmelavede ismaskine igennem din isspand. Så skal du blot fylde din isspand med isterninger, du tidligere har frosset eller købt i en pose fra supermarkedet. Så skal du blot sætte en stor ske ned i din isspand i fryseren og fylde det glas, du vil lave din iskaffe i med isterninger.

Den gode kaffe kommer ved en god kaffekværn

Det næste du skal gøre for at få den perfekte iskaffe er, at købe en god kaffekværn, så du kan få mest smag ud af dine bønner. Når du kværner kaffebønnerne igennem en god kaffekværn, mister de mindre smag, og din iskaffe vil derfor smage mere af kaffe – og det er bare lækkert. Her handler det også om, hvor små eller store stykker, du vælger at kværne dine kaffebønner med igennem din kaffekværn. Hvis du kværner dem meget fint i din kaffekværn, egner de sig bedst til espresso (som klart er den bedste form for kaffe, når det skal bruges til iskaffe). Du kan finde en god kaffekværn på linket her.

Den rigtige mælk til dig

Det næste du skal gøre for at få den perfekte iskaffe er, at vælge den helt rigtige mælk. På cafeerne benytter de som standard sødmælk, da sødmen fra mælken passer rigtig godt til det mere syrlige fra kaffebønnerne. Dog kan du jo vælge lige den mælk, du har lyst til. Ofte er plantebaseret mælk, som havremælk også gode muligheder for veganeren, eller ham eller hende der ikke kan tåle laktose. Så vil smagen af iskaffen dog blive påvirket lidt af mælken, hvis du vælger plantemælk.

Med eller uden det søde element?

Det næste du skal gøre for at få den perfekte iskaffe er, at finde ud af, om du gerne vil have din iskaffe sødet med noget eller ej. Hvis du gerne vil, kan du nemt købe næsten alle former for sirup til kaffe i de store supermarkeder eller på internettet. Men det er faktisk også super nemt at lave sin egen sukkersirup, du kan søde din iskaffe med. Her skal du blot koge noget sukker ind med noget vand og lade det køle af i køleskabet. Så har du sukkersirup. Du kan finde masser af opskrifter på internettet, du kan følge.

Det er altså ikke svært at lave den perfekte iskaffe – en isspand og en kaffekværn er dog helt uundværlige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Comment*

Name*

Website

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk